Zaštitite svoj automobil

Starline Smart Blokator - Najsigurnija zaštita na trzištu

Zaštitite svoje vozilo na najbolji način! Starline sistem za zaštitu od krađe koristi unapređeni TAG s većim dometom. Programirajte svoj mobilni uređaj kao identifikaciju vlasnika i deaktivirajte Starline sistem. e čekajte da postanete žrtva krađe vozila! Otkrijte kako Starline sistem podiže standarde sigurnosti na novi nivo. Kliknite ovdje da saznate više o ovoj inovativnoj usluzi i zaštitite svoje vozilo na najbolji mogući način!

Zaštitite svoj automobil

Dojava na mobitel - STARLINE sistem zastite vozila od kradje

Starline sistem za zaštitu vozila od krađe je vaša prva linija odbrane! U slučaju pokušaja krađe ili udara na parkingu, sistem automatski poziva vlasnika na broj telefona i šalje SMS poruke. Zaštitite svoje vozilo na najbolji mogući način! Otkrijte više o Starline sistemu klikom ovde!

Zaštitite svoj automobil

Ugradnja parking senzora sa malim tankim obrubom COBRA Vodafone Italija

Ovaj model parking senzora je prava elegancija! Sa svojim malim tankim obrubom oko senzora u braniku vozila, gotovo da nije primjetan. Izgledaju poput fabričkih parking senzora, pružajući vašem vozilu sofisticiran izgled.Zvučna indikacija kod ovog modela je također poput fabričkog, sa istim prijatnim zvukom. Uživajte u besprekornom dizajnu i praktičnosti ovog modela parking senzora.Nabavite svoj set ovih elegantnih parking senzora i olakšajte manevrisanje u svakodnevnim vožnjama. Kliknite ovde da saznate više o ovom izvanrednom proizvodu!

Zaštitite svoj automobil

Ugradnja svjetlosne signalizacije na Bihamk vozilo - KOMEL Vogošća

Predstavljamo našu žutu krovnu svjetlosno-zvučnu signalizaciju.Budite primijećeni na cesti sa vodonepropusnim dizajnom i naprednom LED tehnologijom rasvjete, ova signalizacija osigurava izuzetnu vidljivost u svim uvjetima. Povećajte svoju sigurnost i stvorite dojam s vrhunskom krovnom signalizacijom. Kliknite ovdje kako biste saznali više o ovom elegantnom i funkcionalnom dodatku za vaše vozilo!

Zaštitite svoj automobil

Spajanje žica na fabricku instalaciju vozila lemljenje letovanje

Sigurno spajanje žica u elektroinstalaciji vozila je izuzetno važno kako bi se osigurala pravilna i sigurna funkcionalnost električnih sistema. Svaku žicu pripremamo prije spajanja. To uključuje skidanje izolacije s krajeva ili sredine žice uz pomoć namjenskih kliješta. Za spajanje žica mogu se koristiti tri načina: Lemljenje, Krimpovanje ili Spojne stezaljke. Prilikom ugradnja oprema na vozila najčešće se koriste lemljenje jer je učikovati i dugotrajno. Spoj čvrst i siguran. Nakon lemljenja žica, vršimo izolaciju spoja kako bi se spriječilo trganje ili kratki spoj. Kao posljednji korak vršimo provjeru odnosno da li električni signal prolazi kroz spoj, testiranje spoja vršimo koristeći multimetar

Zaštitite svoj automobil

Parking senzori sa LED displayom - Unboxing - Ugradnja na sve modele vozila

Predstavljamo vam novi model parking senzora koji dolazi sa dodatnim malim tankim LED displayem! Ovaj inovativni dodatak pruža vam još veću preciznost i praktičnost prilikom parkiranja.LED display prikazuje udaljenost od prepreke u metrima, omogućavajući vam da tačno procijenite prostor prilikom manevrisanja. Također, prikazuje i stranu vozila na kojoj se nalazi prepreka, olakšavajući vam orijentaciju u uskim prostorima.U dogovoru sa vlasnikom, određujemo najprikladnije mjesto za postavljanje LED displaya unutar vozila, kako biste imali optimalan pregled prilikom parkiranja.Opremite svoje vozilo sa ovim naprednim parking senzorom i parkirajte bez brige. Kliknite ovdje i saznajte više o ovom naprednom proizvodu!

Shopping cart