Automotive Company

Olakšajte sebi parkiranje uz naše vrhunske parking senzore!

Jeste li ikada poželjeli da imate dodatni par očiju prilikom parkiranja? Bez obzira na vaše vozačko iskustvo, često se susrećemo s izazovima poput ograničenog prostora ili loše vidljivosti. To može dovesti do oštećenja vozila i nepotrebnih troškova popravke.

Naši parking senzori su tu da vam pomognu da precizno procijenite udaljenost od prepreke prilikom parkiranja. Sistem funkcioniše tako da emituje zvučne signale koji se ubrzavaju kako se vozilo približava prepreci. Na taj način ćete biti sigurno upozoreni i imati potpunu kontrolu nad manevrisanjem.

Zaštitite svoje vozilo

Ugradnjom naših parking senzora, parkirajte sigurno i jednostavno.

Shvatamo koliko je važno zaštititi vaše vozilo od oštećenja prilikom parkiranja. Uz naše parking senzore, možete biti mirni i sigurni prilikom svakom parkiranju. Bez obzira da li se radi o uskimprostorima ili nepreglednim uglovima, naša tehnologija će Vam pomoći da parkirate s lakoćom. Ne samo da ćete sačuvati vozilo od ogrebotina i udaraca, već ćete i održavati njegovu vrijednost tokom vremena.

Ne dozvolite da Vaše vozilo postane žrtva nepažnje ili loše vidljivosti prilikom parkiranja. Ugradnjom naših parking senzora, dobijate trajno rješenje za Vašu sigurnost na putevima. Kontaktirajte nas danas i prepustite nam brigu o Vašem automobilu.

KOMEL doo – garancija i iskustvo

Mi brinemo o vašem automobilu

Profesionalan pristup

Prilikom dolaska zajedno ćemo utvrditi sve detalje ugradnje uz Vaše nepomene i želje.

Sigurna
ugradnja

Garantujemo sigurnost u našem servisu, bez oštećenja vozila. Dodatna garancija 12 mjeseci.

Individualan pristup

Detaljno ćemo Vam prezentovati sve radove uz uputstvo, kako bi jednostavno sve razumjeli.
Zaštitite svoj automobil

Bez oštećenja vozila

Prilikom ugradnje parking senzora, Vaše vozilo će biti potpuno sigurno i neće biti oštećeno. Naš stručni tim pažljivo izvodi ugradnju koristeći precizne tehnike i alate koji minimiziraju rizik od oštećenja. Možete biti sigurni da je vaše vozilo u sigurnim rukama tokom cijelog procesa.
Nemojte dozvoliti da vaše vozilo postane žrtva nepažnje ili ograničene vidljivosti prilikom parkiranja. Ugradnjom naših parking senzora, dobivate trajno rješenje za Vašu sigurnost na putevima.
Zaštitite svoj automobil

Prednosti ugradnje parking senzora

0 %
u boji Vašeg vozila
0 h
prosječno vrijeme za ugradnju
0 %
pisana garancija
Preporučeno za Vas

Srodne usluge

Zaštita vozila od krađe

Spriijećite krađu Vašeg vozila na vrijeme. Naši sistemi zaštite pružaju najbolju blokadu motora.

Servis auto klima

Sa više od 30 godina iskustva, mi smo stručnjaci u pružanju usluga popravke, punjenja i redovnog održavanja auto klime sistema.
Na čelu našeg servisa nalazi se Ali Muranović, stručnjak koji je uvijek tu da Vam pruži podršku i odgovori na sva pitanja.

Imate pitanje?

Ukoliko imate dodatna pitanja, potrebno Vam je opširnije objašnjenje naš tim stručnjaka stoji Vam na raspolaganju. Pišite nam.
Naše odgovore možete očekivati u roku od 30 minuta.
Shopping cart