Automotive Company

Svjetlosno-zvučne signalizacije

Doživite svijet svjetlosno-zvučne signalizacije kao nikada prije!

Dobrodošli u kompaniju Komel, Vašeg pouzdanog partnera za vrhunsku svjetlosno-zvučnu signalizaciju. Sa našim stručnjacima koji se ističu dugogodišnjim iskustvom u prodaji, ugradnji i servisiranju opreme, mi smo tu da vam pružimo najbolje rješenje koje kombinuje sigurnost, estetiku i funkcionalnost.

Naša predanost vrhunskoj kvaliteti odražava se u svakoj preciznoj i pažljivoj ugradnji. Naši stručnjaci će s nevjerovatnom preciznošću i pažnjom profesionalno montirati svjetlosno-zvučnu signalizaciju na različite dijelove Vašeg vozila. Bez obzira da li želite da istaknete krov, branik, masku ili prednje i zadnje vjetrobransko staklo, naša ugradnja osigurava optimalnu vidljivost i funkcionalnost, pružajući Vam sigurnost i estetiku u savršenom spoju.

Da bismo vam pružili dodatnu vrijednost, garantujemo za sve uređaje koje ugradimo. Naša podrška ne završava se s ugradnjom – ako imate bilo kakva pitanja ili trebate servisiranje, naš stručni tim je tu da Vam pruži tehničku podršku i pomoć.
Automotive Company

Rotacije za sve namjene, prema Vašim potrebama

Nudimo širok izbor proizvoda koji uključuje vrhunske brendove koji su poznati po svojoj pouzdanosti i izdržljivosti. Bez obzira da li Vam je potrebna prometna signalizacija, sigurnost industrijskih postrojenja ili oprema za vozila hitnih službi, kod nas ćete pronaći sve što vam treba. S našim programabilnim ekranima možete prenijeti bilo koju poruku ili informaciju koju želite. Također, višetonske zvučne signalizacije (sirene) i dodatno osvjetljenje za vozila osiguravaju da budete vidljivi i čujni u svakoj situaciji.
KOMEL doo – garancija i iskustvo

Mi brinemo o vašem automobilu

Profesionalan pristup

Prilikom dolaska zajedno ćemo utvrditi sve detalje ugradnje uz Vaše nepomene i želje.

Sigurna
ugradnja

Garantujemo sigurnost u našem servisu, bez oštećenja vozila. Dodatna garancija 12 mjeseci.

Individualan pristup

Detaljno ćemo Vam prezentovati sve radove uz uputstvo, kako bi jednostavno sve razumjeli.
Zaštitite svoj automobil

Vaše zadovoljstvo je naš prioritet

Stoga se posvećujemo detaljima kako bismo osigurali da svjetlosno-zvučna signalizacija savršeno odgovara izgledu i linijama Vašeg vozila. Naše instalacije su izvedene s bezgraničnom pažnjom prema detaljima, pružajući Vam potpuni mir i sigurnost.
Za vrhunsku svjetlosno-zvučnu signalizaciju koja zadovoljava sve Vaše potrebe, kontaktirajte Komel već danas. S nama ćete dobiti sigurnost i kvalitet koji zaslužujete.
Zaštitite svoj automobil

Iskustvo I garancija

0 %
veća vidljivost
0 %
LED tehnologija
0 %
bolja zvučna signalizacija
Preporučeno za Vas

Srodne usluge

Servis auto klima

Sa više od 30 godina iskustva, mi smo stručnjaci u pružanju usluga popravke, punjenja i redovnog održavanja auto klime sistema.

GPS praćenje

Sa naprednim GPS praćenjem, možete imati potpunu kontrolu, osigurati svoje vozilo i mirno spavati.
Na čelu našeg servisa nalazi se Ali Muranović, stručnjak koji je uvijek tu da Vam pruži podršku i odgovori na sva pitanja.

Imate pitanje?

Ukoliko imate dodatna pitanja, potrebno Vam je opširnije objašnjenje naš tim stručnjaka stoji Vam na raspolaganju. Pišite nam.
Naše odgovore možete očekivati u roku od 30 minuta.
Shopping cart