Automotive Company

STARLINE zaštita sa GPS praćenjem I dojavom na mobitel

Upoznajte najnapredniji sistem za zaštitu vašeg vozila od krađe!

Vrhunski Starline auto alarm sa GPS praćenjem je najmoderniji sistem koji pruža izuzetnu zaštitu od krađe vozila. Ovaj sistem Vam omogućava da u svakom trenutku imate potpunu kontrolu nad lokacijom i brzinom kretanja Vašeg vozila. Pored toga, možete pregledati detaljnu historiju kretanja vozila, što Vam pruža uvid u zaustavljanja i prekoračenja brzine koje ste prethodno podešavali.

Uz pomoć mobilne aplikacije ili PC web portala, imate pristup svim podacima i možete kontrolisati sistem. Blokiranje motora vozila i provjeru tačne lokacije možete obaviti putem svog mobilnog telefona.

Zaštitite svoje vozilo

Ugasite vozilo putem telefona

Prilikom otključavanja vozila, vlasnik može deaktivirati sistem zaštite na jedan od tri jednostavna načina: pomoću TAG-a koji je kompaktan i lagan (vlasnik ne mora obavljati nikakve radnje poput otključavanja i zaključavanja) putem mobilne aplikacije (Vaš mobilni telefon postaje TAG za prepoznavanje vlasnika vozila) jednostavnim prilaskom vozilu uz prethodno aktiviranu handsfree opciju (kod većine vozila čak je moguće otključati vozilo bez upotrebe ključa).
KOMEL doo – garancija i iskustvo

Mi brinemo o vašem automobilu

Profesionalan pristup

Prilikom dolaska zajedno ćemo utvrditi sve detalje ugradnje uz Vaše nepomene i želje.

Sigurna
ugradnja

Garantujemo sigurnost u našem servisu, bez oštećenja vozila. Dodatna garancija 12 mjeseci.

Individualan pristup

Detaljno ćemo Vam prezentovati sve radove uz uputstvo, kako bi jednostavno sve razumjeli.
Zaštitite svoj automobil

Šok senzor za udar

Starline auto alarm detektuje svako otvaranje vrata, haube ili gepeka i obavještava vlasnika putem SMS poruke, poziva i notifikacija u aplikaciji na pametnom telefonu.

Domet TAG-a prilikom otključavanja vozila može se jednostavno podešavati putem mobilne aplikacije, do maksimalne udaljenosti od 10 metara. TAG nije obavezan ako se odlučite samo za mobilnu aplikaciju, ali imate mogućnost korištenja oba načina.

Starline auto alarm sa GPS praćenjem opremljen je slijedećim senzorima: 3D motion senzor – pametni senzor pokreta Senzor nagiba koji detektuje podizanje vozila od strane pauk službe ili podizanje vozila u slučaju krađe felgi Shock senzor za detekciju udara. Svi ovi senzori su podesivi putem mobilne aplikacije, omogućavajući vlasniku podešavanje osjetljivosti. Putem aplikacije je moguće zaključavati i otključavati vozilo, pružajući Vam funkciju Keyless na Vašem vozilu. Napomena: Dostupnost ove funkcije zavisi od modela vozila i opreme, pa je preporučljivo provjeriti kompatibilnost. Više ne morate brinuti o tome jeste li zaboravili zaključati vozilo – putem aplikacije na mobilnom telefonu možete jednostavno zaključati ili otključati svoje vozilo.

Zaštitite svoj automobil

Potpuna zaštita od krađe

Koraci prilikom servisiranje i popravke auto klima sistema:
Vlasnik dobija mobilnu aplikaciju koja omogućavapraćenje različitih informacija o vozilu, uključujući podešavanja senzora alarma, količinu goriva u rezervoaru, napon akumulatora, temperaturu u vozilu, status alarma i notifikacije alarma sa objašnjenjima. Pored toga, možete pratiti pređenu kilometražu vozila i stanje kredita na SIM kartici. Napomena:Dostupnost nekih od navedenih funkcija zavisi od modela vozila i opreme, pa je preporučljivo provjeriti kompatibilnost.Kroz aplikaciju možete vidjeti da li je alarm aktivan, kao i pregled historije dešavanja na vozilu, uključujući razloge aktiviranja alarma.
0 %
naprednije tehnologija zaštite
0 %
pisana garanacija
0 %
bez oštečenja vozila
Preporučeno za Vas

Srodne usluge

Zaštita vozila od krađe

Spriijećite krađu Vašeg vozila na vrijeme. Naši sistemi zaštite pružaju najbolju blokadu motora.

Ugradnja parking senzora

Sačuvajte Vašeg ljubimca, olakšajte sebi parkiranje i izbjegnite troškove opravke.
Na čelu našeg servisa nalazi se Ali Muranović, stručnjak koji je uvijek tu da Vam pruži podršku i odgovori na sva pitanja.

Imate pitanje?

Ukoliko imate dodatna pitanja, potrebno Vam je opširnije objašnjenje naš tim stručnjaka stoji Vam na raspolaganju. Pišite nam.
Naše odgovore možete očekivati u roku od 30 minuta.
Shopping cart