Pratite vozilo u realnom vremenu

GPS praćenje – potpuna kontrola vozila

Sistem zaštite sa naprednom tehnologijom

Sigurnost je naša prioritetna briga, zato Vam predstavljamo našu uslugu GPS praćenja! Sa naprednim GPS praćenjem, možete imati potpunu kontrolu, osigurati svoje vozilo i spavati mirno znajući da je Vaše vozilo bezbijedno i pod stalnim nadzorom.

Naprednije od klasičnog praćenja, naš sistem GPS sistem je pouzdani partner u zaštiti Vaše investicije. Sa samo jednim telefonom ili računarom, imate potpunu kontrolu nad svojim vozilom, bez ikakvih dodatnih mjesečnih troškova. Pružamo Vam pristupne podatke koji Vam omogućavaju potpuno besplatno praćenje jednog ili čak više vozila.

Automotive Company

Blokada motora - Vodafone

Naša intuitivna aplikacija omogućava Vam da pratite kretanje vozila u realnom vremenu i da pregledate cjelokupnu i detaljnu historiju u određenom vremenskom periodu. Uz to, možete postavite pragove za maksimalnu brzinu i dobijati obavještenja ako se brzina prekorači. Također, sve informacije o putovanjima možete jednostavno izdvojiti u PDF formatu, kako biste imali sveobuhvatne podatke o vožnjama i kretanju vozila.
KOMEL doo – garancija i iskustvo

Mi brinemo o vašem automobilu

Profesionalan pristup

Prilikom dolaska zajedno ćemo utvrditi sve detalje ugradnje uz Vaše nepomene i želje.

Sigurna
ugradnja

Garantujemo sigurnost u našem servisu, bez oštećenja vozila. Dodatna garancija 12 mjeseci.

Individualan pristup

Detaljno ćemo Vam prezentovati sve radove uz uputstvo, kako bi jednostavno sve razumjeli.
Zaštitite svoj automobil

Bez oštećenja vozila

Neka Vaša briga o bezbjednosti vozila postane prošlost. Kontaktirajte nas danas i dozvolite nam da Vam pokažemo najbolji način da osigurate svoje vozilo. Naš stručni tim je posvećen pružanju vrhunske usluge i omogućavanju da uživate u sigurnosti i miru koji zaslužujete. Vaša bezbrižnost je sada na dohvat ruke!

Napomena: Za naše uređaje je potrebna SIM kartica. Da bismo Vam olakšali proces, prilikom isporuke vozila, obezbjeđujemo BH Telecom ultra kartice sa certifikatima. Također, imate mogućnost prelaska na DATA ili postpaid opciju. Minimalni mjesečni troškovi operatera za ovu vrstu kartice su veoma pristupačni, varirajući od 3,00 do 10,00 KM, u zavisnosti od Vaše upotrebe.

Zaštitite svoj automobil

Potpuna zaštita od krađe

Koraci prilikom servisiranje i popravke auto klima sistema:
odstupanje od lokacije
0 m
pisana garancija
0 %
popust na veći broj vozila
Preporučeno za Vas

Srodne usluge

Zaštita vozila od krađe

Spriijećite krađu Vašeg vozila na vrijeme. Naši sistemi zaštite pružaju najbolju blokadu motora.

Ugradnja parking senzora

Sačuvajte Vašeg ljubimca, olakšajte sebi parkiranje i izbjegnite troškove opravke.
Na čelu našeg servisa nalazi se Ali Muranović, stručnjak koji je uvijek tu da Vam pruži podršku i odgovori na sva pitanja.

Imate pitanje?

Ukoliko imate dodatna pitanja, potrebno Vam je opširnije objašnjenje naš tim stručnjaka stoji Vam na raspolaganju. Pišite nam.
Naše odgovore možete očekivati u roku od 30 minuta.
Shopping cart