Alarm – Vaša sigurnost u prvom planu!

Cobra sistem zaštite sa Vodafone Cut-Off blokadom motora

Sistem zaštite sa naprednom tehnologijom

Predstavljamo Vam napredni sistem zaštite vozila – Cobra sistem zaštite vozila 2023, sa dodatnom ID karticom. Ovaj revolucionarni sistem pruža vrhunsku zaštitu Vašeg vozila od krađe, uz blokadu motora i visokokvalitetni alarm. Cobra sistem zaštite vozila je mnogo više od običnog alarma. To je sveobuhvatno sigurnosno rješenje koje Vam garantuje mir i bezbrižnost. Naš tim stručnjaka pažljivo i precizno instalirasistem kako bi obezbjedio najviši nivo zaštite Vašeg vozila.

Zaštitite svoje vozilo

Blokada motora sa Vodafone Cut-Off tehnologijom

Sistem paljenja motora zajedno sa elektronikom se blokiraju, onemogućavajući pokretanje vozila bez prisustva vlasnika. Čak i pokušaji krađe guranjem vozila ostajubezuspješni.

Cobra alarm je visokokvalitetni sistem koji pruža potpunu zaštitu Vašeg vozila. Sa ultrazvučnim senzorima, blokadom motora i kompletnom zaštitom vrata, haube i gepeka, Vaše vozilo je maksimalno obezbjeđeno. Alarm je nezavisan od fabričkog sistema vozila i otporan na sve alate za krađu vozila.

Cijena alarma sa ugradnjom iznosi samo 550,00 KM (uključujući PDV), a ukoliko se odlučite za promjenu OBD konektora, dodatna naknada iznosi 40,00 KM. U tu cijenu je uključena promjena rasporeda instalacije na konektoru, kao i dobijanje novog konektora, što garantuje potpunu zaštitu Vašeg vozila.

KOMEL doo – garancija i iskustvo

Mi brinemo o vašem automobilu

Profesionalan pristup

Prilikom dolaska zajedno ćemo utvrditi sve detalje ugradnje uz Vaše nepomene i želje.

Sigurna
ugradnja

Garantujemo sigurnost u našem servisu, bez oštećenja vozila. Dodatna garancija 12 mjeseci.

Individualan pristup

Detaljno ćemo Vam prezentovati sve radove uz uputstvo, kako bi jednostavno sve razumjeli.
Zaštitite svoj automobil

Bez oštećenja vozila

Vaša sigurnost naš je prioritet. Zato garantujemo vrhunsku ugradnju i dugotrajnost sistema. Naši stručnjaci pažljivo i precizno instaliraju sistem kako bi osigurali njegovo besprijekorno funkcionisanje. Uz to, svaka ugradnja Cobra alarma dolazi sa garancijom od 12 mjeseci, pružajući dodatnu sigurnost i povjerenje u naše usluge.
Uz Cobra sistem zaštite vozila, garantujemo Vam vrhunski kvalitet, pouzdanost i bezbjednost Vašeg vozila. Ne štedite na sigurnosti – odaberite najbolje rješenje za zaštitu svog vozila!
Zaštitite svoj automobil

Potpuna zaštita od krađe

0 %
bolji domet ID kartice
0 %
pisana garancija prilikom otključavanja
0 %
vračamo novac ako ste nezadovoljni
Preporučeno za Vas

Srodne usluge

Zaštita vozila od krađe

Spriijećite krađu Vašeg vozila na vrijeme. Naši sistemi zaštite pružaju najbolju blokadu motora.

Ugradnja parking senzora

Sačuvajte Vašeg ljubimca, olakšajte sebi parkiranje i izbjegnite troškove opravke.
Na čelu našeg servisa nalazi se Ali Muranović, stručnjak koji je uvijek tu da Vam pruži podršku i odgovori na sva pitanja.

Imate pitanje?

Ukoliko imate dodatna pitanja, potrebno Vam je opširnije objašnjenje naš tim stručnjaka stoji Vam na raspolaganju. Pišite nam.
Naše odgovore možete očekivati u roku od 30 minuta.
Shopping cart