Pionir / BLAUPUNKT

Uživajte u vrhunskom zvuku

Uz ugradnju muzike u vaš automobil!

Želite li da vaša vožnja postane nezaboravno iskustvo zahvaljujući kvalitetnoj muzici? Svjesni smo koliko putovanja mogu biti monotona bez pravog audio sistema. Zamislite samo vožnju bez ritma i emocija koje muzika donosi. Upravo za to imamo rješenje! Naš tim stručnjaka specijalizuje se u ugradnji najnovije tehnologije i najkvalitetnijih audio sistema u vozila svih tipova i marki. Pružamo personalizovanu uslugu koja zadovoljava Vaše potrebe i pruža vrhunski zvuk koji zaslužujete.

Zaštitite svoje vozilo

Mi smo profesionalci za ugradnju muzike u Vaš automobil.

Naše iskustvo i stručnost garantuju savršen rezultat. Ne samo da ćemo Vam omogućiti kristalno čist zvuk, već ćemo se pobrinuti da Vaš automobil bude i estetski oplemenjen. Naš tim će pažljivo integrisati audio sistem sa unutrašnjim dizajnom Vašeg vozila, pružajući vam visokokvalitetno iskustvo koje se savršeno uklapa. Kada jednom osjetite moć muzike u Vašem automobilu, nećete poželjeti povratak na staro. Uživat ćete u svakoj vožnji dok se omiljene pesme prelivaju iz zvučnika, donoseći toplinu, energiju i emocije koje će Vaša putovanja učiniti nezaboravnim.
KOMEL doo – garancija i iskustvo

Mi brinemo o vašem automobilu

Profesionalan pristup

Prilikom dolaska zajedno ćemo utvrditi sve detalje ugradnje uz Vaše nepomene i želje.

Sigurna
ugradnja

Garantujemo sigurnost u našem servisu, bez oštećenja vozila. Dodatna garancija 12 mjeseci.

Individualan pristup

Detaljno ćemo Vam prezentovati sve radove uz uputstvo, kako bi jednostavno sve razumjeli.
Auto muzika

Auto muzika

Kada je u pitanju ugradnja muzike u Vaš automobil, mi smo pravi profesionalci. Ugrađujemo auto zvučnike, radio playere, multimedije i ostalu opremu na sve modela vozila. Za vozila koje ne posjeduju fabričku pripremu odnsosno elektroinstalacije, mi vršimo sve pripreme i poveživanja. Prilikom ugradnje vodimo računa da sve odgovara fabričkim mjestima i pripremama na vozilu bez da narušavamo interijer vozila. Nakon ugradnje vršimo testiranje i prilagodbu zajedno sa Vama i prema Vašim zahtjevima. Ukoliko niste zadovoljni sve vračamo u fabričke postavke.
Auto muzika

Prednost ugradnje muzike u automobilu

0 +%
bolji zvuk u vozilu
0 %
pisana garancija
0 %
ispunjena očekivanja
Preporučeno za Vas

Srodne usluge

Zaštita vozila od krađe

Spriijećite krađu Vašeg vozila na vrijeme. Naši sistemi zaštite pružaju najbolju blokadu motora.

Auto sijalice

Novi i puno snažnji modeli LED sijalica. Dugotrajni sa novom tehnologijom rasvjete. Bez greška i čestih zamjena sijalica.
Na čelu našeg servisa nalazi se Ali Muranović, stručnjak koji je uvijek tu da Vam pruži podršku i odgovori na sva pitanja.

Imate pitanje?

Ukoliko imate dodatna pitanja, potrebno Vam je opširnije objašnjenje naš tim stručnjaka stoji Vam na raspolaganju. Pišite nam.

Naše odgovore možete očekivati u roku od 30 minuta.
Shopping cart