Automotive Company

Ekskluzivna ponuda auto sijalica

Veliki izbor auto sijalica sa ugradnjom na istoj lokaciji. Brzo i pouzdano sa garancijom.

Osvijetlite svoj put ka sigurnijim vožnjama sa našim sijalicama. Kao lider u auto-moto industriji sa više od 30 godina iskustva, Komel je pouzdani partner za sve Vaše potrebe. Otkrijte naš širok izbor vrhunskih sijalica i signalizacije prilagođenih upravo Vašimspecifičnim zahtjevima. Bez obzira trebate li halogene, LED ili xenonske sijalice, mi imamo pravo rješenje za Vas.

Automotive Company

Najpouzdaniji servis

Zašto nam vjerovati? Naša stručnost i kvaliteta proizvoda su neosporni. S našim sijalicama dobit ćete: Izuzetno osvjetljenje: Halogene, LED i xenonske sijalice pružaju snažno i jasno svjetlo, osiguravajući optimalnu vidljivost na putu. Bez obzira na uslove vožnje, Vaša sigurnost je na prvom mjestu. Energetska efikasnost: LED sijalice su poznate po visokoj energetskoj efikasnosti, što Vam omogućava dugoročnu uštedu goriva i čuvanje životne sredine. Pouzdanost i trajnost: svi naši proizvodi su visokog kvaliteta i dugotrajni. Možete biti sigurni da će naše sijalice pružati stabilno i pouzdano osvjetljenje tokom cijelog vijeka trajanja. Stručna podrška: Naš tim je tu da vam pruži savjete i pomoć pri odabiru prave sijalice za Vaše vozilo. Bez obzira na marku ili model, imamo pravo rješenje za Vas.
KOMEL doo – garancija i iskustvo

Mi brinemo o vašem automobilu

Profesionalan pristup

Prilikom dolaska zajedno ćemo utvrditi sve detalje ugradnje uz Vaše nepomene i želje.

Sigurna
ugradnja

Garantujemo sigurnost u našem servisu, bez oštećenja vozila. Dodatna garancija 12 mjeseci.

Individualan pristup

Detaljno ćemo Vam prezentovati sve radove uz uputstvo, kako bi jednostavno sve razumjeli.
Zaštitite svoj automobil

Stručnost I iskustvo u svijetu auto sijalica

Na raspolaganju imamo širok izbor xenon i LED sijalica za sve modele vozila. LED tehnologija sijalica donosi brojne prednosti, uključujući smanjeno zagrijavanje i znatno duži vijek trajanja. Prilikom ugradnje sijalica u farove, pažljivo radimo bez bilo kakvih izmjena ili oštećenja, što znači da možemo sve vratiti u fabričko stanje ukoliko niste zadovoljni.
Zaštitite svoj automobil

Potpuna zaštita od krađe

veća vidljivost
0 %
pisana garancija
0 %
ispunjenih očekivanja
0 %
Preporučeno za Vas

Srodne usluge

Zaštita vozila od krađe

Spriijećite krađu Vašeg vozila na vrijeme. Naši sistemi zaštite pružaju najbolju blokadu motora.

Ugradnja parking senzora

Sačuvajte Vašeg ljubimca, olakšajte sebi parkiranje i izbjegnite troškove opravke.
Na čelu našeg servisa nalazi se Ali Muranović, stručnjak koji je uvijek tu da Vam pruži podršku i odgovori na sva pitanja.

Imate pitanje?

Ukoliko imate dodatna pitanja, potrebno Vam je opširnije objašnjenje naš tim stručnjaka stoji Vam na raspolaganju. Pišite nam.
Naše odgovore možete očekivati u roku od 30 minuta.
Shopping cart