Automotive Company

Punjenje I popravke auto klima

Osvježavajući povjetarac tokom vrelih ljetnjih dana u Vašem vozilu.

Tražite efikasno rješenje za održavanje prijatne temperature u Vašem automobilu tokom cijele godine?

Dobrodošli u Komel, vašeg dugogodišnjeg partnera za vrhunsku njegu auto klima sistema. Sa više od 30 godina iskustva, mi smo stručnjaci u pružanju usluga popravke, punjenja i redovnog održavanja vašeg sistema za klimatizaciju. Uz nas, udobnost i uživanje u vožnji su zagarantovani.

Zašto nas izabrati?

Ekipa iskusnih stručnjaka: Naš tim posjeduje više od tri decenije iskustva u industriji auto klima sistema. Sa njima na Vašoj strani, možete biti sigurni da će Vaša klima biti u najboljim rukama – bilo da je u pitanju popravka, punjenje ili redovno održavanje – naši stručnjaci donose znanje i vještine neophodne za besprijekoran rad klime.

Kvalitetna usluga: Vaše zadovoljstvo naš je prioritet. Koristimo najnovije tehnologije i alate kako bismo osigurali da Vaš auto klima sistem radi besprijekorno. Naši stručnjaci pregledaju svaki detalj pažljivo, kako bismo se uvjerili da Vam pružamo samo najbolje.

“U našem modernom prodajno-servisnom objektu u Vogošći, pružamo sve na jednom mjestu – kvalitetnu opremu i profesionalnu ugradnju. Naš tim stručnjaka je posvećen tome da vam pruži vrhunsku uslugu.”
Automotive Company

Najpouzdaniji servis

Brza i efikasna usluga: Znamo koliko je važno da se Vaša auto klima brzo servisira. Naš tim radi efikasno kako bismo vam obezbjedili brzu uslugu, bez ikakvog narušavanja kvaliteta rada. Garancija na uslugu: Stojimo iza svog rada. Sve naše usluge dolaze sa garancijom, tako da možete biti sigurni da će Vaša auto klima biti u dobrom stanju i nakon servisa. Vaša sigurnost i udobnost su naš prioritet.
KOMEL doo – garancija i iskustvo

Mi brinemo o vašem automobilu

Profesionalan pristup

Prilikom dolaska zajedno ćemo utvrditi sve detalje ugradnje uz Vaše nepomene i želje.

Sigurna
ugradnja

Garantujemo sigurnost u našem servisu, bez oštećenja vozila. Dodatna garancija 12 mjeseci.

Individualan pristup

Detaljno ćemo Vam prezentovati sve radove uz uputstvo, kako bi jednostavno sve razumjeli.
Zaštitite svoj automobil

Stručnost I iskustvo u svijetu auto klima

Kod redovnog punjenja klime (servisiranja), vršimo i zamjenu ulja u kompresoru klime. Smatramo da je to ključni korak koji direktno produžava vijek trajanja kompresora, najskupljeg i najbitnijeg dijela klima sistema u Vašem vozilu. Naši serviseri su prošli posebne obuke i edukacije kako bi znali pravilno servisirati klimu u Vašem vozilu.
Nemojte čekati da Vas auto klima iznevjeri tokom najvrelijih dana. Spremni smo da Vam pruži sve potrebne informacije i obezbjedimo vrhunsku uslugu za auto klimu. Ne oklijevajte, već nas kontaktirajte danas i osigurajte optimalno funkcionisanje vaše auto klime.  Vaše zadovoljstvo naša je misija!
Zaštitite svoj automobil

Koraci prilikom servisiranje i popravke auto klima sistema

godine servisiramo auto klime
od 2023
punimo freon na novim vozilima
0 Y
garancija na popravke
0 %
Preporučeno za Vas

Srodne usluge

Zaštita vozila od krađe

Spriijećite krađu Vašeg vozila na vrijeme. Naši sistemi zaštite pružaju najbolju blokadu motora.

Auto sijalice

Novi i puno snažnji modeli LED sijalica. Dugotrajni sa novom tehnologijom rasvjete. Bez greška i čestih zamjena sijalica.
Na čelu našeg servisa nalazi se Ali Muranović, stručnjak koji je uvijek tu da Vam pruži podršku i odgovori na sva pitanja.

Imate pitanje?

Ukoliko imate dodatna pitanja, potrebno Vam je opširnije objašnjenje naš tim stručnjaka stoji Vam na raspolaganju. Pišite nam.
Naše odgovore možete očekivati u roku od 30 minuta.
Shopping cart